Kattila- ja poltinhuolto – teknistä tietämystä ja osaamista Mikkelin Lämpöhuolto Oy:ltä

Yhteydenotto
Me olemme Mikkelin Lämpöhuolto Oy.

Mikkelin Lämpöhuolto Oy on kattila- ja poltinhuollon ammattilainen. Olemme palvelleet Mikkelissä yksityis- ja yritysasiakkaita jo yli 20 vuoden ajan. Olipa öljykattilasi minkä ikäinen tahansa, toimivuuden ja pitkäikäisyyden takaamiseksi se tulisi huoltaa tasaisin väliajoin tai vaihtaa kokonaan uuteen. Toteutamme kattila- ja poltinhuollon vankalla teknisellä tietämyksellä ja osaamisella.

Öljyn kulutus kuntoon huoltotoimenpiteillä
tai kattilan vaihdolla

Huoltotoimenpiteiden tai uusimisen tarpeesta saattaa kertoa jatkuva veden lisäämisen tarve, verkostopaineen laskeminen ja se, että lämmintä vettä riittää vain lyhyeksi ajaksi. Mikäli tekninen tilasi on kovin lämmin, se taas kertoo hukkalämmöstä, jolloin liitoksista saattaa löytyä vuotojälkiä tai varolaitteet ovat toistuvasti vikatilassa.

Kun kattilasi ikä alkaa lähennellä kahtakymmentä vuotta, se alkaa olla vaihtoiässä. Vanhakin kattila saattaa vielä toimia, mutta kattilan uusinta parantaa huomattavasti energiatehokkuutta, jolloin öljyn kulutus vähenee ja päästöt pienenevät. Saat ajantasaisen tiedon öljykattilasi toiminnasta ja tehokkuudesta kutsumalla paikalle alan asiantuntijan.

Polttimen huolto ja kartoitus ammattilaiselta

Kun olet yhteydessä meihin, sovimme sinulle sopivan ajankohdan tilanteen kartoitusta ja poltinhuoltoa varten. Tarkastamme öljykattilan, teemme poltinhuollon säätöineen sekä annamme halutessasi suositukset mahdollisista toimenpiteistä kattilan tehokkuuden parantamiseksi tai kokonaan uusimiseksi. Tarkastamme samalla teknisen tilan varustuksen, kuten lämmönsäätölaitteet, paisunta-astiat ja pumput. Joskus myös tilan putkistojen remontointi on tarpeen. Kartoituksen osoittamat tarpeet eivät vielä velvoita sinua toimenpiteisiin. 


Ota yhteyttä, jos kaipaat kattila- tai poltinhuoltoa Mikkelin seudulla!

Bentone B1 Basic -kevytöljypoltin

Oilon Junior Pro -öljypoltin

Poltinsarja 626.

Poltinsarja 6 26

Kotitalousvähennys öljykattilan ja polttimien huollosta 

Yksityishenkilönä olet oikeutettu saamaan kiinteistöösi kohdistuvista huoltotoimenpiteistä kotitalousvähennyksen. Työ voidaan toteuttaa omassa kodissa, vapaa-ajan asunnossa taikka vanhempien tai isovanhempien kodissa. Asuntoa ei tarvitse omistaa, asuminen tai oma käyttö riittää. Lue lisää Verohallinnon sivuilta.

Tiedustele lämmitysjärjestelmistä tai putkitöistä.

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.