Huolelliset putkityöt hyvällä palvelulla
– Mikkelin Lämpöhuolto Oy

Yhteydenotto
Me olemme Mikkelin Lämpöhuolto Oy.

Mikkelin Lämpöhuolto Oy tarjoaa kattavat putkityöt Mikkelin alueella. Tarvitsitpa käyttövesiputkien asennusta, perusparannusta tai muuta putkityötä, palvelemme sinua mielellämme. Ennen työn aloitusta tulemme paikan päälle tarkastamaan kohteen ja suunnittelemme huolellisesti työt ja aikataulut. Palvelemme yksityis- ja yritysasiakkaita Mikkelissä ja sen lähikunnissa yli 20 vuoden kokemuksella.

Käyttövesiputkien uusiminen ehkäisee homeongelmat

Vanhemmissa taloissa noin parinkymmenen vuoden takaiset putket saattavat vaatia uusimista. Mahdollisen huoltotyön yhteydessä saattaa löytyä tarpeita, jotka on hyvä hoitaa putkitöiden avulla kokonaisuutena kuntoon. Kupariset tai rautaiset vanhat putket voivat edesauttaa vesivahingon syntymistä. Ajan kuluessa vesi syövyttää metallia, ja sen virtaus sekä paine luovat rasitusta putken seinämille. Käyttövesiputki saattaa myös vuotaa, jolloin veden tihkuminen talon rakenteisiin voi johtaa kosteusvaurioihin. 


Mahdollisten vaurioiden ennaltaehkäisy on edullisempaa kuin tuhojen korjaaminen jälkikäteen. Tarkistamalla ja huoltamalla putkistot säännöllisin väliajoin viat löytyvät ajoissa ennen kuin ne aiheuttavat laajempia ongelmia.

Huolellinen suunnittelu varmistaa työn laadun

Kokeneina putkitöiden ammattilaisina pystymme tekemään arvion työn laajuudesta sekä urakan vaatimista toimenpiteistä. Toteutamme monipuolisesti eri tiloihin uusien putkien asennuksia, tarvittavat läpiviennit sekä vanhojen putkien tyhjentämisen ja tukkimisen. 


Jokaisesta urakasta tehdään huolellinen suunnitelma aikatauluineen. Työn jälki on aina ammattimaista ja työt suoritetaan alan määräyksiä ja säädöksiä noudattaen. Urakkamme lopuksi toteutamme lopputarkastuksen ja saat kirjallisen dokumentin tehdystä työstä.


Pyydä tarjous putkitöistä

Palvelemme myös rakennusten lämmitysratkaisuissa

Mikkelin alueen putkitöiden lisäksi palvelemme asiakkaitamme poltinhuolloissa, maalämpöpumppujen ja ilma-vesilämpöpumppujen asennuksissa sekä öljylämmitysasioissa. Pyydä tarjous alan kokeneelta toimijalta – Mikkelin Lämpöhuolto Oy:ltä saat kattavat lämmitysratkaisut ja -huollot sekä putkityöt saman katon alta.


Kotitalousvähennys kotitalouksien putkitöistä

Yksityishenkilönä olet oikeutettu saamaan kiinteistöösi kohdistuvista huoltotoimenpiteistä tai asennuksista kotitalousvähennyksen. Työ voidaan toteuttaa omassa kodissa, vapaa-ajan asunnossa tai vanhempien tai isovanhempien kodissa. Kotitalousvähennystä varten asuntoa ei tarvitse omistaa, vaan asuminen tai oma käyttö riittää. Lue lisää Verohallinnon sivuilta.

Tiedustele lämmitysjärjestelmistä tai putkitöistä.

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.