Ilma-vesilämpöpumppu Mikkelin Lämpöhuolto Oy:ltä – tarkkaa asennusta ja asiantuntijatyötä

Ota yhteyttä
Me olemme Mikkelin Lämpöhuolto Oy.

Ilma-vesilämpöpumppu ottaa energiansa ympäröivästä ilmasta. Et siis tarvitse pumpun käyttämiseksi porakaivoa etkä maalämmön keruuputkistoa. Pumppu on suunniteltu kohteisiin, joissa käytetään vesikiertoista lämmitysjärjestelmää. Lämmityksessä tarvitaan auringon lämmittämää puhdasta ilmaa, vettä ja nykyaikaista tekniikkaa. Mikkelin Lämpöhuolto Oy hoitaa ilma-vesilämpöpumpun asennuksen ammattitaidolla. Kauttamme saat myös asiantuntijan suositukset tulevalle järjestelmälle ja sen käytölle.

Hybrid Duo Oil

Atlantic Hybrid Oil on täsmäisku energiaremontoitavaan öljylämmitystaloon. Atlantic Alfea Hybrid Duo Oil on nimensä mukaisesti hybridilämmityslaite, joka ottaa lämpöenergian pääasiassa ilmasta ja toissijaisesti öljystä. Se on siis yhdistetty ilma-vesilämpöpumppu ja öljykondenssikattila.


Viimeistään silloin, kun vanha öljykattila ja öljypoltin tulevat tiensä päähän, on erittäin kustannustehokasta vaihtaa päälämmönlähteeksi auringon tuottama lämpö, joka ilma-vesilämpöpumpulla siirretään talon lämmitysveteen. Lue lisää tai tutustu muihin Atlantic-tuotteisiin.

Kotitalousvähennys ilma-vesilämpöpumpun asennustöistä

Yksityishenkilönä olet oikeutettu saamaan kiinteistöösi kohdistuvista huoltotoimenpiteistä tai asennuksista kotitalousvähennyksen. Työ voidaan toteuttaa omassa kodissa, vapaa-ajan asunnossa tai vanhempien tai isovanhempien kodissa. Asuntoa ei tarvitse omistaa, asuminen tai oma käyttö riittää. Lue lisää Verohallinnon sivuilta.

Ilma-vesilämpöpumpun asennustyöt vaivattomasti

Pumpun asennustyö on jonkin verran yksinkertaisempaa ja helpompaa kuin esimerkiksi maalämmön asentaminen, sillä asentaminen ei vaadi poraamista tai kaivuutöitä. Tämän vuoksi asennustyöt ovat myös hinnaltaan edullisemmat. Kustannuksia katsottaessa tulisi kuitenkin muistaa, että ilma-vesilämpöpumppu ei välttämättä takaa aivan yhtä suuria säästöjä kuin maalämpö.

Ilma-vesilämpöpumppu on kuitenkin tehokas ja hyvä vaihtoehto kohteisiin, joissa poraaminen tai kaivaminen on haasteellista. Pääset nauttimaan ympäristöystävällisestä ja energiatehokkaasta lämmitysratkaisusta nopeasti ja vaivattomasti lämpiminä pattereina, lämpimänä käyttövetenä ja tehokkaana lattialämmityksenä. 


Pyydä meidät kartoituskäynnille, niin keskustellaan sinulle ja kiinteistöllesi parhaiten sopivasta ratkaisusta. Vuosikymmenien kokemuksemme auttaa valitsemaan toimivimman ratkaisun juuri sinun kohteeseesi Mikkelin seudulla.

Tiedustele lämmitysjärjestelmistä tai putkitöistä.

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.