Maalämpöpumppujen asiantuntija – Mikkelin Lämpöhuolto Oy

Yhteydenotto
Me olemme Mikkelin Lämpöhuolto Oy.

Maalämpöpumppu takaa sinulle helppokäyttöisen ja varman lämmitysratkaisun. Käyttökustannuksiltaan se on edullinen ja ympäristöystävällinen vaihtoehto. Ainoa asia, johon energiaa kuluu, on lämmön siirtäminen maaperästä rakennukseen. Mikkelin Lämpöhuolto Oy palvelee Mikkelin ja lähikuntien yksityisasiakkaita, kiinteistöjä, kuntia ja yrityksiä maalämpöpumppujen asennuksissa sekä muissa kyseiseen energiavaihtoehtoon liittyvissä tiedusteluissa.

Maalämpö on kustannustehokas energiamuoto

Monissa tapauksissa maalämpö on kiinteistön omistajalle se taloudellisin ratkaisu. Maalämpöpumpun avulla saat usein säästöä heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Kustannustehokkaat lämmitysratkaisut nostavat myös kohteesi arvoa. Maalämpö on tunnetusti uusiutuva energiamuoto, joten se on myös ympäristöystävällinen ratkaisu. Laadukkaat lämpöpumput on suunniteltu niin, että ne pysyvät toiminnallisina ja hyvässä kunnossa pitkään, eivätkä vaadi lyhyen välin toimenpiteitä parhaan tehokkuuden takaamiseksi. Maalämmön voit kätevästi myös yhdistää muihin energiamuotoihin, kuten aurinkoenergiaan.

Kotitalousvähennys maalämpöpumpun asennustöistä

Yksityishenkilönä olet oikeutettu saamaan kiinteistöösi kohdistuvista huoltotoimenpiteistä tai asennuksista kotitalousvähennyksen. Työ voidaan toteuttaa omassa kodissa, vapaa-ajan asunnossa tai vanhempien tai isovanhempien kodissa. Asuntoa ei tarvitse omistaa, asuminen tai oma käyttö riittää. Lue lisää Verohallinnon sivuilta.

Oilon Geocube -maalämpöpumppu

Oilon on suunnitellut ja valmistanut lämmitysjärjestelmiä omakotitaloihin ja teollisuuden tarpeisiin jo 50 vuoden ajan. Oilon kehittää jatkuvasti uusia innovaatioita, jotta luontoa säästävät lämmitysratkaisut olisivat edullisia myös kustannuksiltaan. Kotimaiset Oilon-maalämpöpumput on valmistettu kestämään ja tuottamaan energiaa korkealla hyötysuhteella. Laitteiden laadukkaat komponentit takaavat, että lämpöä tuotetaan energiatehokkaasti ja varmasti. Kaikilla Oilon maalämpöpumpuilla on viiden vuoden takuu.


Geocube-maalämpöpumppu on ulkomitoiltaan kompaktin kokoinen, mutta se sisältää suuren käyttövesivaraajan. Moduulimittainen Geocube-maalämpöpumppu on energiatehokas, helppokäyttöinen, varmatoiminen ja tyylikäs. Erikoisvaimennuksen ansiosta maalämpöpumpun käyntiääni on erittäin hiljainen. Tutustu ominaisuuksin tarkemmin, ja katso vertailun vuoksi myös ilma-vesilämpöpumppujen esittelymme. Annamme mielellämme lisätietoja maalämpöpumpuista Mikkelin alueella.

Tiedustele lämmitysjärjestelmistä tai putkitöistä.

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.